Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Rauhaisaa joulunaikaa ja onnea vuodelle 2022!

(2021-12-22 22:14:52)

Hyvää joulua!Taas on tilanne koronarintamalla tuonut huolta, ja juuri ennen joulua!

Tämä on kuitenkin kai se uusi normaali. Korona on jäänyt keskuuteemme ja meidän on sopeuduttava. Bridgen osalta se tarkoittaa sitä, että meidän täytyy huolehtia kilpailujen järjestelyistä varsin tarkasti. Jokaisen osallistujan on oltava vastuullinen.

SBL:n hallitus on tehnyt periaatepäätöksen, jossa kaikissa SBL:n alaisissa kilpailuissa on koronapassi käytössä, mikäli lainsäädäntö sen mahdollistaa. Tällä hetkellä sen käyttö riippuu siitä, onko alueella tai pelipaikalla kokoontumisrajoituksia, jotka voidaan poistaa koronapassilla.
Vain tulevaisuus näyttää mihin tämä kaikki johtaa, mutta selvää koko yhteiskunnan kannalta on, ettei elämää (ja siitä seuraten bridgeä) voi lopettaa.

On kuitenkin mahdollista, että joudumme jälleen pitämään pientä taukoa kasvokkain pelaamisesta uuden muunnoksen jyllätessä.

Korona-aikana olemme joutuneet totuttelemaan myös siihen, että kilpailukalenteria ja kilpailuja joudutaan muokkaamaan varsin pikaisilla aikatauluilla. Kiitos pelaajille ja kerhoille ymmärryksestä. Päätökset eivät ole helppoja ja usein tekevät paljon tehtyä työtä tekemättömäksi. Tiedotamme parhaamme mukaan muutoksista liiton verkkosivuilla ja somessa.

Vuoden 2022 kilpailukalenteri tuo kuitenkin uskoa tulevaan. Meillä on uutta ja vanhaa ja vielä muutakin mukavaa on tulossa. Uusi ABC-sarja, joka korvaa GS-sarjan alkaa helmikuussa. Toivon, että pelaajat ja kerhot löytävät tuon sarjan, sillä siinä on mielestä jotakin ihan kaikille! Katso lyhyt mainos alla pdf.

Pelaajien rakastama Rally-sarja säilyy ennallaan ja alkaa toivottavasti jo ihan pian Turussa! Ilmoittautukaa ajoissa kilpailuihin.

SM-parikilpailu tulee uudistumaan, mutta siitä lisää myöhemmin.

Toukokuun lopussa (26.–30.5.) koko Suomen bridgenpelaajat toivotetaan tervetulleiksi Kuopioon bridgen PM-kilpailuihin.

Maailmantähtien täyttämän PM-kilpailuin lisäksi pelataan jokaiselle MP-pelaajalle avoimia sivukilpailuita. Näitä tapahtumia ei ole Suomessa turhan usein. Näytetään muille pohjoismaille, että Suomessa bridge elää, voi hyvin ja on vieraanvarasta. Toivon todella, että näemme siellä suurella joukolla, sillä Kuopio on kaiken lisäksi varsin mahtava kesäkaupunki, jossa viihtyy myös pelien ulkopuolella. Kuopion Kaupunki tukee tapahtumaamme.

Liiton toimisto jää myös joululomalle. Timo palaa töihin uudenvuoden jälkeen ja allekirjoittanut loppiaisen jälkeen.

Pysykää terveinä, nauttikaa peleistä ja joulunajasta!

Hulda Nyberg

Hyvää joulua!
ABC sarja 2022

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle