Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Senioreiden ja junioreiden SM-kilpailut pelataan Realbridgessä!

(2022-01-10 15:39:50)

Ilmoittaudu mukaan!


Vallitsevan koronatilanteen vuoksi 29.-30.1. Bridge Areenalla pelattaviksi suunnitellut senioreiden- ja junioreiden SM-kilpailut on siirretty pelattavaksi Realbridgeen nimikkeellä Verkkobridgen senioreiden ja junioreiden SM-kilpailut.

Kilpailuihin vaaditaan ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittaudu ajoissa Bilbossa.
Lisätiedot ja maksuohjeet löytyvät kilpailun ilmoittautumisen yhteydestä (kunhan saamme ne päivitettyä).

Kilpailunjohtajan toimii molemmissa kilpailuissa pääkilpailunjohtajamme Kati Sandström.

Realbridgessä pelataan tulevana lauantaina 30-jaon parikilpailu (alkaen klo 18:00) ja tämä on hyvä harjoituspaikka, niille, joille alusta ei ole vielä kovin tuttu.

Kuinka osallistun RealBridgen peleihin!?:

Pelaamisen siirryttyä koronan vuoksi verkkoon tarvitaan enemmän ”oikeaa” bridgeä muistuttava verkkopelaamisen alusta. RealBridge on sellainen.

Olemme pelanneet jo useita MP-kilpailuita (ja yhdet SM-kilpailutkin) tällä alustalla ja voin kertoa, että olin yllättynyt siitä kuinka hyvin pelialusta toimi ja kuinka helppoa ja luontevaa pelaaminen siellä on. Toivon, että uskaltaudutte kokeilemaan tätä uutta tapaa pelata bridgeä, sillä se tuo niin kovin kaipaamamme oikean bridgen tuntemuksen.

RealBridgessä:

• Näet- ja voit puhua kanssapelaajille pöydässä, kuten kasvokkain pelattaessa
• Tarjoaminen ja pelaaminen on helppoa
• Alertoinnit ja selitykset voidaan tehdä kuten kasvokkain pelattaessa
• Pelatut jaot on helppo katsoa ja kaikki informaatio löytyy tuloksista (scores)
• Pelaaminen ei vaadi lainkaan asennuksia koneelle, klikkaa linkkiä, istu pöytään ja peli voi alkaa
• RealBridge toimii kannettavilla tietokoneilla, pöytäkoneilla tai sellaisella tabletilla, joka tukee videopuheluita selaimessa. Puhelimella ei voi pelata.
• Lisäksi koneessa tulee olla toimiva mikrofoni ja kamera. Mikäli koneessa ei ole kameraa, voi käyttää myös ulkoisesti tietokoneeseen liitettävää kameraa.
• Voit testata toimiiko koneesi kamera ja mikrofoni tarpeeksi hyvin täällä.
• Ennen ensimmäistä pelikertaa kannattaa tutustua aiheeseen RealBridgen verkkosivuilla.
• Ohjeet pelaamiseen löytyvät (englanniksi) täältä.
• Tervetuloa reippaasti kokeilemaan, pelaaminen on todellakin helppoa!

[1]
Miten toimin?:

Käyt tutustumassa RealBridgen verkkosivuilla ja tarkista, että koneesi kamera ja mikki toimivat siellä (kts. ylempänä). Tarkista että sinulla on kunnollinen nettiyhteys. Täältä löydät ohjeita (englanniksi) selaimen jne. valintaan.

Kilpailuihin ennakkoilmoittaudutaan liiton verkkosivuilla Bilbossa. Sinne tulee myös näkyviin linkki, joka aukeaa noin 30 minuuttia ennen pelejä. Kopioi linkki ja liitä tai kirjoita se selaimen osoiteriville (ei Googleen). Paina enter.

Tulet kilpailuun kirjautumissivulle. Kirjoita oma oikea etunimi ja sukunimi kenttiin. Käytä aina pelatessasi samaa nimeä. ID-numeroon tulee mate-numero. Mikäli olet uusi harrastaja ja sinulla ei vielä ole liiton mate-, eli jäsennumeroa, voit jättää kohdan tyhjäksi, mutta liity viipymättä lähimmän (tai haluamasi) kerhon jäseneksi, niin saat piakkoin numeron. Kilpailuihin voi osallistua vain SBL:n jäsenkerhojen jäsenet.

Selain pyytää lupaa käyttää kameraa ja mikrofonia. Valitse listalta oikeat lähteet (älä mielellään käytä automaattia, koska ne joskus häviävät.) Anna lupa. Paina pelaa. Tulet aulaan, jossa näkyy pöytiä. Etsi partnerisi ja istu häntä vastapäätä. MP-kilpailuissa voi olla ennalta ilmoitetut aloituspaikat. Ne löytyvät Bilbosta kilpailun "tuloksista", käy katsomasta sieltä mihin pöytään ja suuntaan parisi kanssa kuulutte ensimmäisellä kierroksella. Linkki aloituspaikkoihin tulee myös kilpailun aulaan.

Normaalit kohteliaat tavat ja kaikki bridgen käytössäännöt ovat voimassa. Tarvittaessa voit mykistää äänesi ja sulkea kamerasi hetkeksi, mutta tällä alustalla on tarkoitus pelata sosiaalisesti, niin, että näemme ja kuulemme toisemme. Mikäli nettiyhteytesi on heikko ja peli pätkii, voi kameran sulkeminen auttaa asiaa.

Kokeneemmat käyttäjät auttavat pöydissä kokemattomampia ja kilpailunjohtajaa voi aina pyytää apuun tarvittaessa.

Tervetuloa viihtymään ja pelaamaan turvallisesti!

- Hulda Nyberg -

[2]
Ilmoittaudu mukaan!

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle