Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Pääsiäisenä pelataan Porissa

(2022-04-14 12:18:12)

Pääsiäinen 2022


Pääsiäisen bridgetapahtuma, Pääsiäisbridge, järjestetään ensimmäistä kertaa Porissa. Paikalle odotetaan paljon pelaajia ja erityisesti uskotaan paikallisten osallistuvan sankalla joukolla. Uusi järjestäjä tuo mukanaan uusia kilpailuita.

Torstaina pääsiäinen avataan Mixed-parikilpailulla ja perjantaina hurjastellaan Rallyssa. Lauantaina ja sunnuntaina pelataan Pääsiäis Cup. Tämä on kilpailumuotona Hanko Cupin kaltainen neljän osakilpailun kokonaisuus. Kilpailun voittaja määräytyy kokonaiskilpailun tuloksista. Voit kuitenkin pelata vaikka vain yhden tai kaksi osakilpailua. Kulkin osakilpailu on oma itsenäinen kilpailu. Pariakin saa vaihtaa osakilpailuiden välillä, jos haluaa pelata kaikkien partnereiden kanssa. Maanataina onkin luvassa jotain eksoottisempaa.

Maanantaina ohjelmassa on ainutkertainen kokeilu tasoituksellisen joukkuekilpailun muodossa. Jokaiselle osallistujalle lasketaan tasoituspisteet, jotka perustuvat pelaajan saavuttamiin mestari- ja arvopisteisiin. Joukkue laskee ottelun tulokset normaalisti joukkistyyliin ja lisäävät ottelusta saatuihin IMP-pisteisiin tasoitustensa summan (tai vähentävät, jos summa on negatiivinen). Vastustajanne tekee samoin. Ottelun tasoitettu tulos lasketaan näistä arvoista. Kilpailussa lasketaan myös tasoittamattomat tulokset. Kaikkiin laskentaohjelmistoon ja sen käyttöön liittyvässä käytetään tasoittamatonta tulosta.

Kaikki kilpailut pelataan Rantakartanossa, Isojoenrannantie 58, 28240 PORI.

Kilpailun ohjelmasta ja majoitusvaihtoehdoista löytyy tiedote tästä linkistä.
Ilmottautuminen .

Hyvää pääsiäistä!

Pääsiäisen jälkeen pelataan Bridge Areenalla!
Pääsiäisen jälkeisenä viikonloppuna 22.-24.4. pelataan Bridge Areenalla Bridge-55:n Mixed-parikilpailu ja IMP-parikilpailu. Lisäksi lauantaina pelataan Bridge Areenan kerhojen yhdessä järjestamä Areenan Rally. Perjantain pelit alkavat kello 18:00, lauantaina kello 11 ja sunnuntaina kello 10. Ilmottautuminen [a=http://www.bridgefinland.fi/bilbo/tourneys.php}Bilboon
.

Tervetuloa pelaamaan!

Pääsiäinen 2022

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle