Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Bridgeliitto tekee harrastajakyselyn pelaajille

(2022-11-29 11:52:36)

Vastaa kyselyyn ennen vuodenvaihdetta!


SBL:n pelitoimintaan osallistuvien määrään on koronan jälkeen tullut raju lasku, joka on konkretisoitunut kuluvan vuoden aikana. Pelaajamäärät ovat laskeneet niin SM-, MP- kuin kerhopelienkin osalta. Myös kerhojen jäsenmäärä on laskenut.

Kehityssuunta on erittäin huolestuttava ja se on korjattava pikaisesti. Lajimme on muuttumassa ja vaikuttaa siltä, että harrastajat haluavat jotain uutta kilpailutoimintaan ja tapoihin.

Kyselyssä halutaan saada harrastajakunnalta mahdollisimman laajasti mielipiteistä siitä, mihin bridgen tulevaisuuden Suomessa tulisi keskittyä.

SBL:n puheenjohtaja Janne Seppälä sanoo, että ”Nyt on hyvä tilaisuus kertoa omat kehitysehdotukset mihin suuntaan lajiamme tulisi kehittää. Jutellessa muiden pelaajien kanssa, olen huomannut, että ideoita kyllä on ja intoa yllin kyllin. Samalla saamme todella tärkeää tietoa kerättyä mitkä jäsenpalvelut ovat tärkeitä ja mitkä ei niin tärkeitä. Toivonkin, että saamme hurjasti vastauksia ja kehitysehdotuksia.”

Kysely toteutetaan verkkokyselynä, jonka linkki on toimitettu kerhojen yhteyshenkilöille, aluevastaaville, sekä muille bridgeaktiiveille. Linkkiä ei saa julkaista verkossa, sillä silloin on erittäin todennäköistä, että roskavastaukset tuhoaisivat kyselyn.

Mikäli kerhosi yhteyshenkilö ei ole vielä toimittanut linkkiä sinulle, voit pyytää sitä suoraan yhteyshenkilöltä, liiton toimistolta, hallituksen jäseniltä tai aluevastaavaltasi.

Toivomme, että kyselyyn vastaavat kaikki bridgen harrastajat Suomessa. Vastatakseen, ei tarvitse olla kokenut harrastaja. Lisäksi pyydän teitä kannustamaan kaikki bridgetuttavanne vastaamaan kyselyyn. Jokainen vastaus on tärkeä! Pyydämme kuitenkin, että kukin harrastaja vastaa kyselyyn vain kerran.

Kyselyssä kartoitetaan vastaajasta pelitoimintaan oleellisia tietoja, kuten onko vastaaja nainen, tai minkä ikäinen vastaaja on. Bridgeliiton toiminnassa sukupuolen osalta, ei ole tarvetta tietää muuta kuin onko pelaaja nainen vai muu. (Kyselyssä siis Mies= muu (kuin nainen). Vastaukset käsitellään täysin anonyymisti ja edes kerho-osuuden tietoja ei tarkastella erikseen kerhokohtaisesti, mikäli kyseiseltä kerholta vastauksia on alle viisi.

Puheenjohtaja Seppälä kannustaa kaikkia vastaamaan, sillä "Vastaajamäärältään aktiivisin kerho palkitaan. Whatsapp -ryhmät ja sähköpostit käyttöön ja linkkiä jakoon ja voitto kotiin!"

Uskomme, että kysely tuottaa meille hyvin oleellista tietoa siitä mihin suuntaan bridgeä kehitetään jatkossa Suomessa. Resurssit on suunnattava sinne mihin jäsenistö sitä toivoo.
Kyselyyn voi vastata vuoden loppuun asti ja sen tuloksia aletaan purkamaan heti vuoden alusta.

Kiitos kaikille vastaajille!

Yhdessä lajiamme eteenpäin vieden,
Hulda Nyberg
Toiminnanjohtaja
Suomen Bridgeliitto

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle