Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Koulutus BBO-finland kilpailujen järjestämiseen

BBO-finlandin pelien järjestäjiä tarvitaan lisää. (2023-02-07 12:07:16)

Tule mukaan järjestäjäksi!BBO-finlandin kerhokilpailuja järjestetään useana iltana viikossa ja kisoja järjestämään tarvitaan lisää porukkaa.

Kilpailunjärjestäjän/johtajan tulee olla luotettava ja tarkka sekä ymmärtää kilpabridgen perussäännöt. Osllistujan tulee myös olla BBO-alustan tuttu käyttäjä. Kilpailunjohtajatutkintoa ei tarvita. Kilpailut ovat kerhokilpailuita.

Kilpailun järjestämisestä BBO-finlandissa maksetaan pieni palkkio, joka muodostuu kilpailun vetämisestä ja tulosten muokkaamisesta ja julkaisemisesta. Kilpailun järjestämispalkkio on 11 euroa/kisa (kokemuksen kartuttua voi myös pelata samalla) ja julkaisutyöstä 4 euroa/kisa.

Toivomme, että saamme mukaan porukkaan paljon tekijöitä, niin yhden vetäjän rasite ei ole niin suuri. Emme voi luvata mitään tiettyä määrää vedettäviä kilpailuita, mutta sovittelemme asioita yhdessä.

Itse kilpailun järjestäminen tehdään yhdessä sovittujen aikojen ja sääntöjen puitteissa. Se ei vaadi erityisen suuria tietoteknisiä taitoja.

Koulutus järjestetään verkossa ja sen opettajana toimii Kati Sandström. Alustana on teams, johon voi liittyä normaalilta tietokoneelta, jossa on mikrofoni ja kamera. Linkki toimitetaan jokaiselle ilmoittautuneelle osallistujalle erikseen. Ilmoittautuminen on pakollinen.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄÄLLÄ

Kurssi on ilmainen, mutta vain SBL:n kerhojen jäsenet voivat osallistua siihen.

Tervetuloa mukaan!

Hulda Nyberg


Tule mukaan järjestäjäksi!

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle