Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Tervetuloa Porin Pääsiäisbridgeen

(2023-03-31 11:53:34)

Pääsiäibridge


Pääsiäisbridge järjestetään 6.-10. huhtikuuta toista kertaa Porissa. Paikalle odotetaan paljon pelaajia ja erityisesti uskotaan paikallisten osallistuvan sankalla joukolla. Porin pääsiäisessä pelataan sekä vanhoja tuttuja pelimuotoja että harvemmin pelattuja kilpailuita.

Torstaina pääsiäinen avataan Mixed-parikilpailulla ja perjantaina kisataan ABC-kilpailu. Lauantaina ja sunnuntaina pelataan Pääsiäis Cup. Tämä on kilpailumuotona Hanko Cupin kaltainen neljän osakilpailun kokonaisuus. Kilpailun voittaja määräytyy kokonaiskilpailun tuloksista. Voit kuitenkin pelata vaikka vain yhden tai kaksi osakilpailua. Kukin osakilpailu on oma itsenäinen kilpailu. Pariakin saa vaihtaa osakilpailuiden välillä, jos haluaa pelata kaikkien partnereiden kanssa.

Maanataina ohjelmassa on jotain eksoottisempaa tasoituksellisen joukkuekilpailun muodossa. Jokaiselle osallistujalle lasketaan tasoituspisteet, jotka perustuvat pelaajan saavuttamiin mestari- ja arvopisteisiin. Joukkue laskee ottelun tulokset normaalisti joukkistyyliin ja lisäävät ottelusta saatuihin IMP-pisteisiin tasoitustensa summan (tai vähentävät, jos summa on negatiivinen). Vastustajanne tekee samoin. Ottelun tasoitettu tulos lasketaan näistä arvoista.

Kaikki kilpailut pelataan Crazy Town Pori, Rautatienpuistokatu 7 rautatieaseman vieressä.

Kilpailun ohjelmasta ja majoitusvaihtoehdoista löytyy tiedote tästä linkistä.

Ilmottautumiset tietenkin Bilboon.

To kello 18 Mixed
Pe kello 10 ABC-pari
La kello 11 Pääsiäis Cup 1
La kello 15 Pääsiäis Cup 2 vain uudet parit ilmoittautuu
Su kello 11 Pääsiäis Cup 3 vain uudet parit ilmoittautuu
Su kello 15 Pääsiäis Cup 4 vain uudet parit ilmoittautuu
Ma kello 10 Joukkis tasoituksin

Hyvää pääsiäistä!

Pääsiäinen 2023

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle