Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Joukkue Finlandin kilpailut alkavat Marokossa

Peräti 73 joukkuetta osallistuu Transnational – joukkuekilpailuun (2023-08-28 11:11:01)

Joukkue Finland


Pudotuspelien alkaessa alkaa World Transnational Open Swiss KO Teams – joukkuekilpailu, johon saavat osallistua myös monikansalliset joukkueet omalla ilmoituksella, ilman karsintaa. Tähän kilpailuun ovat oikeutettuja osallistumaan myös kaikki kansallisista MM-turnauksista alkusarjan jälkeen pudonneet joukkueet (ilman pelimaksua). Kilpailu on usein varsin korkeatasoinen.

Sunnuntaisen MM-alkusarjan huipennuksen jälkeen Transnational kilpailuun ilmoittautui reilusti lisää joukkueita ja kilpailussa pelaa peräti 73 joukkuetta. Joukkuelistaa voi katsella täällä.

Tässä kilpailussa pelataan ensin karsintavaihe (swiss), kymmenen kertaa kymmenen jakoa, kahden päivän aikana. Swiss muodossa joukkueet kohtaavat aina niin, että kärki kohtaa toisensa jne. uudeleenkohtaamisia ei tule. Reilusta seitsemästäkymmenestä joukkueesta swiss-vaiheen jälkeen pudotuspeleihin etenee 32 parasta joukkuetta. Mikäli ei saavuta pudotuspelivaihetta, on vielä mahdollisuus jatkaa BAM-joukkuekilpailussa.

Joukkue pelipaikalla


Ainoat suomalaiset kilpailussa ovat Suomen avoimen joukkueen pelaajat, Jari Salonen, Kauko Koistinen, Clas Nyberg ja Jouni Juuri-Oja, jotka osallistuvat kilpailuun joukkueella Finland.

Joukkue saapui Marrakechiin jo hyvissä ajoin ennen kilpailun alkua, perjantaina 25.8. Hotelli on kävelymatkan päässä pelipaikalta ja ilmastointi toimii. Joukkue on viettänyt vapaan viikonlopun totutellen lämpötilaan pelaillen ja harjoitellen varjoisassa kahvilassa. He ehtivät tekemään myös pikaisen visiitin vanhaan osaan Marrakechiä.

Nähtävyyksien katseluun ei pahemmin jää enää aikaa sillä pelipäivät venyvät pitkiksi, kun kierrosten väleissä on vielä hieman luppoaikaakin. Swiss sarjan kierrokset alkavat maanantaina ja tiistaina (Suomen aikaa) klo:
12.00
13.45
16.10
17.55
19.40

Pelipaikka on hieno!Joukkueen selkeä tavoite on selviytyä pudotuspelivaiheeseen (32 parasta). Se on heidän mielestään varsin realistinen tavoite, sillä joukkueiden kirjo on varsin monimuotoinen.

Joukkue kohtaa ensimmäisessä ottelussaan Kuwaitin joukkueen, joista meillä suomalaisilla, ei vastustajina ole paljon kokemuksia kertynyt. Hienoa päästä tapaamaan bridgeihmisiä siltäkin laidalta maailmaa!

Tuloksia voi seurata tulossivulta.

Myös runningscore on käytössä ja löytyy täältä.

Toivottavasti peli lähtee heti kulkemaan ja joukkue Finland nähdään pudotuspeleissä.
Pidetään peukkuja pystyssä!


Hulda Nyberg
Mukana kannattamassa – kotijoukoissa!


Joukkue Finland

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle