Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Juniorien joukkue-EM 2011 alkamassa

EM-kisat pelataan Bulgariassa 14. - 23.7. (2011-07-13 23:46:08)

Juniorien EM-joukkuekilpailu käydään vuonna 2011 Bulgarian Albenassa, joka on Mustanmeren rannalla sijaitseva lomakaupunki. Kisoja pelataan kolmessa sarjassa. Junioreissa (alle 25-vuotiaat) mukana on 22 joukkuetta, koululaissarjassa (alle 20-vuotiaat) 18 ja tytöissä 10. Suomelta on edustus juniorisarjassa, jossa pelaa Matti Niemen kipparoima joukkue Juho Granström - Vesa Fagerlund, Karri Kytömaa - Visa Vallivaara, Antti Aimala - Sami Mäki.

Juniorien pääsarjassa ennakolta vahvimpia kultamitalisuosikkeja ovat hallitseva maailmanmestari Israel, joka voitti ylivoimaisesti keväällä Hollannin White House -junioriturnauksen, sekä Ranska, jonka pelaajilla on lukuisia juniorien arvokisamitaleja, muun muassa Euroopan-mestaruus vuodelta 2009. Muita vahvempia mitaliehdokkaita ovat Tanska, Englanti ja Hollanti. Hyviä suorituksia voidaan varmasti odottaa myös Ruotsilta, Norjalta, Saksalta, Italialta ja Puolalta.

Suomen parit ovat varsin tuoreita ja vain kahdella pelaajalla on aiempaa kokemusta pitkästä arvokisasta. Juniorit ovat kuitenkin treenailleet innokkaasti ja nappisuorituksilla voidaan tavoitella hyviä sijoituksia muiden pohjoismaiden mukana.

Kisojen avajaiset ovat keskiviikkona 13.7. ja pelit alkavat tiistaina kello 10. Peliojelmana junioreissa on sarja, jossa kohdataan kaikki joukkueet. Viimeinen ottelu on lauantaina 23.7. Junnujen otteluohjelma on tiukka, mutta pientä rentoutusta he saavat ensimmäisen viikon lauantaina ja toisen viikon torstaina, joina kumpanakin on vain yksi ottelu. Muuten päiväohjelmana on pääsääntöisesti kolme ottelua, jotka alkavat kello 10, 14 ja 17:30. Tarkempia tietoja kisoista sekä tuloslinkit löytyvät kisojen kotisivuilta.

Pelejä seurataan tiiviisti Bridge Base Online-pelipaikassa. Toivottavasti näemme myös suomalaisten suorituksia raamassa. Onnea peleihin!

Alasivut:
Koululaisten kulta Puolaan, juniorien Israeliin; Suomi sijalla 17
Juniorit BBO-raamassa Italiaa vastaan keskiviikkona 17:30.
Puola voitti tyttöjen Euroopan-mestaruuren 2011
Selostusta juniorien ensimmäisestä viikosta
Suomen junnujen ottelut

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle