Suomeksi | På svenska | In English |Feedback | AdminNews


Mixed-SM:ssä tuttuja nimiä kärjessä

Parikultaa Erkkiä - Koistinen, joukkuekultaa Bäckström - Bäckström, Tuomi - Koistinen (2011-08-30 00:16:11)

Mixed-parien SM-kilpailut 2011 pelattiin viikonloppuna 27. - 28.8. Lauantain parikilvassa mukana oli 24 paria. Kisaa hallitsivat selvästi B-55-kerhon Pia Erkkilä ja Kauko Koistinen, jotka voittivat prosentilla 63,7. Myös toinen sija oli kohtalaisen selvä ja sen ottivat Raija Tuomi ja Heikki Lehtonen (Tapiolan Trikki - Otapieti) prosentilla 58,8. Kummankin parin käyttämä heikkojen avausten Magic Diamond -tarjoussysteemi vaikuttaa olevan yhä voimissaan.

Pronssimitalista oli tiivis kamppailu, jonka edukseen ratkaisivat Tammerbridgen Jonna Kaminen - Hannu Luhtala prosentilla 55,9. Pirjo ja Erkki Juuri-Oja sekä Taru Suppula - Jussi Tamminen jäivät vain muutaman pisteen.

Joukkuekilpailu houkutteli huomattavasti vähemmän osallistujia, kun mukana oli vain viisi joukkuetta. Voiton vei joukkue Sue, jossa pelasivat Sue ja Jari Bäckstöm sekä tuplamestaruuden saalistanut Koistinen parinaan Raija Tuomi. Joukkueen pistesaldo oli 103. Hopeamitalit vei 84 pisteellä joukkue Cocktail (Kristina Fagerlund - Kalervo Aro - Marianna Kultalahti - Kaj Sundsten) ja pronssit 82 pisteellä joukkue Tupi (Tuula Honkavuori - Raimo Honkavuori - Erkki Juuri-Oja - Pirjo Juuri-Oja).

Onnea mitalisteille!

Mixed-parien SM
Mixed-joukkueiden SM

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle