Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Hämeenlinnalaiset veivät juniorien SM-kullat

Onnittelut tuplamestaruudesta Juusolle ja Laurille! (2011-11-15 00:44:34)

Juniorien SM-kisat 2011 pelattiin samaan aikaan kuin seniorien joukkue-SM, mutta nuorison pelit olivat Hämeenlinnassa. Osanotto oli aika vaatimaton, mutta ilahduttavasti mukana oli myös useita nuoria koululaisia.

Ensimmäisenä ohjelmassa oli parikilpailu, joka pelattiin lauantaina 12.11. Siinä selvästi parhaiten onnistuivat kotikentällään pelanneet Hämeenlinnan B-19-kerhon pari Juuso Fagerlund - Lauri Orkoneva prosentilla 66,7. Muista mitaleista taisto oli tiukempaa: Hopeat vei hämeenlinnalaisjuhlaa täydentäen prosentilla 58,8 pari Antti Aimala - Vesa Fagerlund, joista Vesa edustaa B-19:ää ja Antti Karhulan BK:ta. Pronssitkin menivät Hämeeseen Tammerbridgen parille Jesse Jäkärä - Sami Mäki prosentilla 55,0. OY-Bridgen pari Karri Kytömaa - Visa Vallivaara kiri viimeisellä kierroksella, mutta lopputulos 53,3 ei ihan mitaliin riittänyt.

Joukkuekisa pelattiin isänpäivänä 13.11. Parikisan kaksi parasta pelasivat joukkista yhdessä nimellä Almost Hämeenlinna ja veivät myös sunnuntain kultamitalit (lähes) Hämeenlinnaan. Hopeamitalien arvoiseen suoritukseen ylsi hieman turhan hupaisasti nimetty joukkue Viski-läsä, joka oli yhdistelmä vanhempia - Oulun Karri ja Visa - sekä nuorempia - Oskari Koivu, Jyväskylän BK, ja Väinö Törnroos, B-55 - junioreja. Kahden muun joukkueen kesken ratkaistiin pronssimitalin kohtalo. Himmeimmät mitalit vei joukkue Tammerbridge: Jesse ja Sami sekä Sari Itäluoma - Nina Tyni.

Onnittelemme junnuja!

Tulokset: Juniorien pari-SM ja juniorien joukkue-SM.

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle