Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Ristimerkkikilpailuista peliuran alkuun

Kahdennettoista Ristimerkkikilpailut järjestettiin 11.2.2012 Tampereella. (2012-02-15 01:19:38)

Voittajat Ilmo Arosilta ja Esa Leppänen


Kahdennettoista Ristimerkkikilpailut järjestettiin taas lauantaina 11.2.2012 Tampereella ravintola Kalaxissa, Kaupin urheilupuistossa. Pitkään jatkuneet kauniit talvisäät taisivat houkutella pelaajia, koska varsinaisen Ristimerkkikilpailun osanottajamäärä kohosi ennätykselliseen 18 pariin.

Saavutus on hyvä tämän tyyppiselle rajoitetun osallistumisoikeuden kilpailulle. Ristimerkkikilpailuun ovat oikeutettuja osallistumaan kaikki pelaajat, joilla on vuodenvaihteen bridgeliiton virallisella arvopistelistalla alle yksi mestaripiste.

Pelaajia Ristimerkkikilpailuihin saapui tänä vuonna Akaasta, Riihimäeltä, Jyväskylästä, Turusta, Tampereelta ja Ähtäristä.

Bridge on iloinen asia – Henrik HäggblomTiukan kilpailun voitto meni tänä vuonna Esa Leppäsen ja Ilmo Arosillan mukana Saloon. Vain kahdeksan pistettä ja 1,7 prosenttiyksikköä heistä jäivät Jyväskylän Alma ja Aarne Koivu. Selkeästi kolmannelle sijalle ylsivät Salon Terhi Mäntylä ja Outi Yrttiranta. Yhden mestaripisteen ja palkintorahojen lisäksi voittajat saivat saman tien rintaansa yhden mestaripisteen rajan ylittämisestä kertovan Ristimerkin.

Ristimerkkikilpailujen ohessa järjestetyn tukijoukkuekilpailun voiton vei joukkue sixfoursix jossa pelasivat Markku Pekkinen, Esa Väliaho, Kari Noponen ja Timo Halttunen. Joukkuekilpailujen palkinnot lahjotettiin entiseen malliin Ristimerkkikilpailujen palkintokassaan. Mukavan bridgenpeluun lisäksi tukijoukkuekilpailu laskee uusien pelaajien tukijoukkojen kynnystä lähteä kisareissulle matkaan mukaan.

Hopealle Alma ja Aarne KoivuLisätietoja sekä kuvia ja tuloksia vuosien varrelta löydät Tammerbridgen Ristimerkkikisa-sivulta.

Ristimerkkikilpailun tavoitteet ovat:
  • Rohkaista uusia pelaajia ottamaan osaa kilpailuihin sekä käymään kilpailuissa myös oman paikkakunnan ulkopuolella.

  • Tutustuttaa peliuraansa alottelevia pelaajia toisiin vähemmän pelanneisiin pelaajiin ympäri Suomen sekä pelata mukavaa bridgeä hyvässä seurassa!

  • Harjoitella kilpailukäytäntöjä rauhassa, tavallista kerhoiltaa leppoisammassa tahdissa.

  • Kilpailijoiden välisten taitotasoerojen kaventaminen. Vastustajat ovat taitotasoltaan lähempänä toisiaan verrattuna esimerkiksi tavallisessa kerhokisassa esiintyviin tasoeroihin.

  • Tuoda esiin lajin palkitseva luonne: Pelaamalla ja harjoittelemalla kehittyy, ja vuoden kuluttua sijoitus on useimmiten parempi, mikäli vielä on oikeutettu kisaan osallistumaan. Esimerkiksi tämän vuoden voittajat olivat vielä viime vuonna kuudensia.

  • Voittajat Ilmo Arosilta ja Esa Leppänen    - Veijo Nikkanen -

    Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle