Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Suomen Bridgeliitto etsii kirjoittajia ja kuvaajia

Suomen Bridgeliitto etsii kirjoittajia ja kuvaajia (2013-02-19 14:45:03)

Bridgessä riittää puuhaa: Kaj Backas setvii Areenan johtoja


Tehdäksemme bridgen lajina tunnetuksi ja kiinnostavaksi, tarvitsemme juttuja sekä lajista että harrastustoiminnan monimuotoisuudesta.

Jos sinulla peli- ja harrastustoimintaan liittyviä kirjoituksia ja kuvia, julkaisemme niitä mielellään bridgeliiton sivuilla. Kaikenlaisia bridgeen liittyviä aiheita kaivataan. Voit lähettää kuvat ja tekstit sähköpostilla osoitteeseen veijo_AT_veijo.net. Koska tekstejä ja kuvia tullaan ensisijassa julkaisemaan liiton sivuilla, kuvien ei tarvitse olla ns. painokelpoisia, vaan hieman matalammantasoisetkin tiedostot kelpaavat. Kuvia ei tarvitse siis käsitellä. Lähettäjällä tulee toki olla käyttöoikeus kuviiin ja teksteihin, sekä kuvassa olijoiden lupa kuvan julkaisuun. Kuvissa olevien ihmisten nimet olisi myös hyvä olla mainittuina. Mikäli Bridgeliitto tilaa sinulta jutun jostain tietystä aiheesta, maksetaan kirjoituksestasi halutessasi vastaava kirjoituspalkkio kuin bridgelehdenkin jutuista.

Myös Rally-kilpailujen järjestämisvelvotteisiin kuuluvia artikkeleita voi lähettää minulle julkaistavaksi uutisina totetutuneista Rally-kilpailuista.

- Veijo Nikkanen, 18.2.2013 -

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle