Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Juniorit leireilivät Ähtärissä

Junnuleiri pidettiin 9.-11.8. (2013-08-12 13:55:18)

Iltapelit


Bridgen juniorileiri järjestettiin 9.-11. elokuuta Ähtärissä. Leiripaikkana oli koulutuskeskus Sedun metsäalan toimipaikka Tuomarniemessä, Hankaveden ranalla. Mukana oli 14 innokasta junioria sekä kuutisen verran huoltoporukkaa.

Leiri alkoi perjantaina välipalalla ja esittäytymisillä, minkä jälkeen pelattiin henkilökohtainen kilpailu. Hälytyslaitteiden vuoksi kisa piti lopettaa kello kymmenen, minkä takia pari kierrosta jätettiin pelaamatta. Kisan voiton vei EM-junnujen kapteeni Pauli Nieminen.

Lauantain monipuolinen ohjelma aloi oppitunnilla slammitarjoamisesta. Pauli piti koululaisryhmäläisille aiheesta oman tunnin ja muille oli hieman kevyempää opetusta. Tietysti myös muutama harjoitusjako tarjottiin. Aikataulun hieman venyessä kutistui 12 jaon treenikisa muutaman jaon pelaamiseen.

Seuraavana ohjelmassa oli kapteenin runsailla kuville elävöitetty raportti juniorien EM-kisoista, jotka pelattiin heinäkuussa Puolan Wroclawissa. Ennen ruokailua paljastettiin iltapäivän yllätysohjelma: ähtäriläiset olivat järjestäneet moottoriveneilyä yhteistyössä paikkakunnalla toimivan Buster-venetehtaan kanssa.

Komas venekunta


Ruokailun ja pienen sulattelun jälkeen siis siirryimme järven toiselle rannalle laiturille ja kuusi kerrallaan pääsimme moottoriveneen kyytiin. Osa pääsi itse jopa veneen rattiin. Täydellä lastilla vene ei ihan yltänyt 38 solmun huippunopeuteen, mutta tiukkoja kaartoja sillä silti sai aikaan.

Osku-Maria, Hermanni-Aarne


Veneilyn jälkeen palattiin bridgen pariin, kun ohjelmassa oli parikisa analysoiduin jaoin. Mukana oli kahdeksan paria, jotka pelasivat seitsemän kierrosta. Jakoja päädyttiin pelaamaan ajatellun neljän sijasta vain kolme kierroksella, jotta saunomisellekin jäisi aikaa. Tässä kisassa parhaiten pärjäsi koululaispari Maria Mylläri - Oskari Koivu (joista jälkimmäinen oli tässä vaiheessa saanut lempinimen "Priority"). Iltaohjelmassa oli saunomista, uimista ja grillailua. Toki molempina iltoina lisäksi pelattiin vielä lisää bridgeä sekä monia muita pelejä takkatuvassa ja majoituksena toimineissa solumuotoisissa asunnoissa.

Sunnuntaina järjestettiin joukkuekisa, jossa neljä joukkuetta pelasi täydellisen sarjan eli kolme ottelua, 8 jakoa per matsi. Joukkiksen voiton vei kenties kotikenttäedun turvin joukkue Hermanni kapteeninaan Ähtärin BK:n Hermanni Huhtamäki ja muuna kokoonpanona Aarne Koivu, Samu Tuomi ja Pauli Nieminen. Tämän jälkeen oli vuorossa ruokailu, pientä siivoilua ja pakkaamista, minkä jälkeen olikin aika sanoa loppusanat: kiitos leiriläisille ja huoltoporukalle sekä ähtäriläisille onnistuneesta leiristä!

Linkki: Leirikisojen tuloksia

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle