Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Naisten SM parikilpailu 2013 pelataan Tampereella 9.11.

(2013-10-31 11:29:40)

Tervetuloa Tampereelle! 2


Tamperelaiset kutsuvat kaikki naispelaajat mittelemään naisten parimestaruudesta Tampereen Suomalaiselle klubille 9.11. klo 11:00 alkaen. Ilmoittaudu kilpailuun bilbossa .

Samassa paikassa pelataan myös MP tukiparikilpailu, joten myös miespelaajille on kilpailua tiedossa. Parikilpailuun voit ilmoittautua täällä .

Illalla järjestetään iltajuhla, joka alkaa naisten palkintojen jaolla ja jatkuu hyvän ruoan ja seuran merkeissä. Iltajuhlaan ilmoittautuminen päättyy jo 3.11. joten käykää ihmeessä ilmoittautumassa .

Kilpailuissa kilpailunjohtajana toimii Timo Sairanen. Naisten kilpailu järjestetään barometrina. Molemmissa kilpailuissa on käytössä bridge matet.

Tammerbridgen ja Tampereen Bridgekerhon puheenjohtajat Jonna Kaminen ja Hulda Ahonen toivottavat kaikki lämpimästi tervetulleeksi tapahtumaan!
On hienoa päästä tapaamaan bridgeystäviä, uusia ja vanhoja, ympäri Suomen!

Tervetuloa Tampereelle!


Moro!

Me nääs täällä plikkojen kans miätittii, että tälle Naisten SM-kisalle tarttis jotai tehrä jottei vallan kuihru käsii. Siinä ku aikamme vuntterattii, nii me keksittii miälestämme hiano ratkasu, että mehän otetaan ja kutsutaan kaikki Suomen bridgelikat Manseen 9.11.2013.

Meillä ku on historiassa ”pumpuliplikat” tän kylän melki pystyttänykki, niin täähän tiätty paras paikka on akkain kokoontua.
Liitto anto meille tän kisan ja ny me sitte järkätään se Tampereen Suomalaisella lupilla (Puutarhakatu 13) lauantaina 9.11. Kisa alotetaa jo yheltätoista ja si ku on saatu pelattua, ni illala ruvetaa vähä syömää ja juhlii.

Nii ja ota äijä mukaa, joko oma tai naapuri. Kisas on nimittäi sivupelit heikommalle sukupuolelle.

Me jourutaa tilaan iltasapuskat jo etukätee, joten kortti tarvii myäs hommata ajoissa. Hinnoista me viä tingitää, ja laitetaa sitte Pilpoo tiatoo siitäki.

Terveisin: Tampereen BK ja Tammmerbridge – naiset

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle