Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Koko Somero tukemassa lastensairaalaa

(2014-03-10 13:13:48)

Suomen Bridgeliiton kampanja uuden lastensairaalan hyväksi polkaistiin käyntiin Somerolla ja Vaasassa hyväntekeväisyyskilpailuilla, Naistenpäivänä 8. maaliskuuta. Kampanja jatkuu Kuopiossa ja kerhoilla ympäri Suomen viikolla 11.

Ainakin Someron tapahtuma onnistui vertaansa vailla.

Anni Mäkelä ja Matti Hietalahti voittokkaina Somerolla.Laulussa ”Bussi Somerolle ei voi ajaa ojaan”. Tosin aamulla ainakin Helsingistä lähteneiden osalta luontoäiti ja erityisesti säänjumalatar Esteri väläyttivät takapuoltaan, sillä taivaalta paiskoi jalkarätin kokoisia räntähiutaleita. Mutta kas, Somerolle tultaessa päivä paistoi keväisesti!

Someron Seurahuoneen tilat pullistelivat pelaajista, joita oli tullut paikalle peräti 51 paria ympäri Suomea! Herkkukoreista, taide-esineistä ja kosmetiikasta notkuva arpajaisten palkintopöytä tervehti tulijoita.
Someron kaupunki ja yrittäjät olivat ottaneet tapahtuman omakseen. Bridgeväen vastaanotti kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Jani Kurvinen ja kaikki pelaajat saivat Somero-tietoa pursuavan infokassin omakseen.

Someron kaupunginvaltuuston puheenjohta Jani Kurvinen.
Tiukan ja erittäin tasaisen kisan komensi käyntiin Kilpailunjohtaja Kati Sandström, joka itsekin osallistui Lastensairaalan asiaan luopumalla palkkiostaan. Kilpailu pelattiin tasoituskilpailuna. Tuloslista paljasti illalla
ihailtavaksemme menestyjien nimet: katso tulokset täältä.

Someron Seurahauone oli hyvä pelipaikka.
1. Anni Mäkelä (Salon Bk) ja Matti Hietalahti (Rovaniemen Bk) 63,4%
2. Patrik Eriksson (Turun Bk) ja Esa Auranen (H 6) 63,1 %
3. Anne Vasanen (Salon Bk) ja Juho Nääppä (Salon Bk) 58,7 %

SBL:n puheenjohtaja Jarmo Laakso oli erittäin tyytyväinen tapahtumaan. "Someron kisa oli hieno ja hauska tapahtuma. Kurttunaamoja ei näkynyt! Pelaajat osoittivat, että bridgen harrastajat arvostavat lajiamme ja tekevät sen myös arvostetuksi. Kiitos kaikille tekijöille!"

Someron tilaisuus tuotti reilut 3 600 euroa lastensairaalle ja onnistui kaikin tavoin yli odotusten. Siitä suurkiitos tapahtuman järjestäjille ja osallistujille.

Arpajaisvoittoja jännittämässä.
Oma pelireissuni oli sangen mainio – Pelaa siinä sitten kuutta pataa ilman valttiässää ja kuningasta. Muut eivät tätä ”slammia” löytäneet. Hyvä tunnelma ja erinomaiset jatkopelit majatalo Myötätuulessa kruunasivat reissun.

Irja Ahonen
Kuvat Veijo Nikkanen

(H.A.)

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle