Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Someron bridgetapahtuma 8.3.2014 Uuden Lastensairaalan hyväksi.

(2014-03-11 12:42:56)

Someron bridgetapahtuma 8.3.2014 Uuden Lastensairaalan hyväksi.

Salon BK:n Varpu Honkakosken aloitteesta SBL:lle tuli tukikilpailuhakemus uuden Lastensairaalan hyväksi. Hallitus päätyi kuitenkin siihen, että tilaisuuksia järjestetään Someron lisäksi myös Vaasassa ja Kuopiossa. Lisäksi toivottiin kerhojen ottavan asian omakseen esim. yhden illan pelimaksujen osalta. Muutama kerho onkin ottanut kopin vastaan.

Salon BK:n ”haaraosasto” Somerolla otti bridgetapahtuman valmistelut omakseen ja aloittivat mittavat pyynnöt yrityksiltä mm arpajaisvoitoiksi. Heille kaikille siitä kiitos. Somerolaiset hankkivat paikalliset yrittäjät mukaan ja kaikille kilpailuun tuleville ojennettiin Somerokassi, jossa oli laajasti kerrottu Someron yritysmaailmasta ja Someron kaupungista.

Alkuperäisenä tavoitteena oli saada kilpailuihin n 80 osanottajaa. Se ylittyi roimasti, koska kilpailuihin otti osaa 102 pelaajaa. Lisäksi Somero ”poppoon” tavoitteena oli kerätä varoja n 3500€. Tämäkin tavoite ylitettiin, koska varoja kerättiin yhteensä n 3600€.

Someron bridgekilpailut Uuden Lastensairaalan hyväksi tapahtui Seurahuoneella. Paikka oli erittäin sopiva ja kaikki mahtuivat hyvin pelaamaan. Paikallinen ruokakin oli hyvää.

Ennen kilpailuja Someron kaupunginvaltuuston puheenjohta Jani Kurvinen toivotti kaikki kilpailijat tervetulleiksi Somerolle. Kilpailut olivat tasoituskilpailut, jossa siis vähemmänkin pelaajilla oli mahdollisuus päästä mp pisteille. Kati Sandström toimi kilpailunjohtajana ja hänen johdollaan kilpailut etenivätkin sujuvasti.

Tulokset:
1. Anni Mäkelä Salon Bk ja Matti Hietalahti Kulo Bridge 63.4%
2. Patrik Eriksson Turun Bk ja Esa Auranen H6 63.1%
3. Anne Vesanen ja Juho Nääppä Salon Bk 58.7%

Ensimmäisinä ja toisina olevien erot olivat aika niukat. Neljä seuraavaa paria olivat yhden kymmenyksen välein, jotenka heidänkin väliset kilpailut olivat äärimmäisen tiukat.

Toivotamme kaikkea hyvää Uuden Lastensairaalan rakentamiseksi, joka on valtakunnallisesti tärkeä erikoissairaala lapsille.

Virpi von Gruenewaldt

(H.A.)

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle